Skip to content

НАШИЯТ ЕКИП

Адвокат Георги Чобанов

Адвокат Чобанов специалност „Право“ през 2013 г. в Юридическия факултет на „Нов български университет“ – гр. София. Започва упражняването на професията като юрист в Община – Созопол, отдел „Общинска собственост“. На по-късен етап става част от правния отдел на най-големите търговски дружества, занимаващи се с посредничество при сделки с недвижими имоти – „Адрес недвижими имоти“ АД и „Имотека“ АД, където практикува адвокатска дейност и до момента. С оглед ежедневния си опит и досег до стотиците сделки с недвижими имоти, преминали през практиката му, адв. Чобанов е усъвършенстван в тях и в правните проблеми, свързани с тях. Наред с това практиката му се докосва обширно и до семейното, наследственото право, правни въпроси и процедури свързани със Закона за устройство на територията, Закон за мерките срещу изпирането на пари и търговското право. Адвокат Чобанов притежава и солиден опит при воденето на дела и процесуално представителство по граждански и търговски дела. Владее английски език.

Адвокат Лъчезар Весов

Адвокат Весов завършва специалност „Право“ през 2013г. в Юридическия факултет на „Нов български университет“ – гр. София. През 2020г. успешно завършва курс по въпросите на арбитража към Българска търговско-промишлена палата. Същата година преминава и обучения по актуалните проблеми на нищожността и унижаемостта на сделките, както и правни аспекти на криптовалутите. През 2022г. придобива магистърска степен Право на Европейския съюз в Юридическия факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, както и следдипломна квалификация по Право на Европейския съюз от Университета Лорейн в гр. Нанси, Франция. Професионалният си стаж започва в колекторска фирма в гр. София, където работи като юрист и придобива опит в сферата на изпълнителното и заповедното производство. През 2016г. е вписан като адвокат към Софийска адвокатска колегия. Работата в една от най-големите наказателно-правни кантори в София му предостави солидна практика в областта на наказателното право, както и защитата на обвиняеми и подсъдими в различните фази на процеса. Към настоящия момент адв. Весов е съсредоточен основно върху правното обслужване на търговски дружества, предоставяйки комплексни услуги, свързани с текущата дейност на дружествата, придобивания на дялове и акции, преобразуване, ликвидация, преговори, подготовка и анализ на договори, меморандуми и споразумения. През годините е успял да изгради отношения с банкови и финансови институции като ефективно консултира и подпомага своите партньори в процеса на кредитиране. Владее английски и руски език.

ОТЗИВИ ЗА НАС

Прочетете какво казват нашите клиенти за работата на адвокатите в Legal Frame.

Вижте потвърдени мнения за адвокатска кантора Legal Frame – София:

Abra KadabraAbra Kadabra
18:34 13 Mar 23
Много бърза, точна и компетентна реакция по поставения от нас въпрос. И занапред ще се възползваме от услугите им, препоръчвам!
Joro ShopovJoro Shopov
09:21 30 Nov 22
Препоръчвам адвокатската кантора. Единствените адвокати в София, които ми дадоха най-кратки срокове за оформяне на документи за стартиране на нов бизнес, изготвиха GDPR правила и написаха общи условия за онлайн магазин. Изключително доволен съм.
Ivanovi IvanoviIvanovi Ivanovi
11:39 24 Oct 22
Помогнаха ми да закрия фирма. Всичко мина много бързо, стегнато и лесно за мен. Без излишни разтъкавания и обикаляния за купища документи. Адвокатите свършиха всичко - прекратиха дейността на дружеството и заличиха фирмата в търговския регистър. Определено си разбират от работата. Препоръчвам.
Марин КоевМарин Коев
11:24 24 Oct 22
Препоръчвам с две ръце. На мен ми предстоеше сделка за недвижим имот. Колебаех се дали изобщо ми е нужна адвокатска помощ, но добре, че се доверих на адвокатите от кантората да направят нужните предварителни проверки на имота за тежести и забрани. Без тяхната подкрепа сега щях да имам много сериозни главоболия и финансови загуби. Тези адвокати наистина работят в интерес на клиентите си. Много съм им благодарен!
Mario IvanovMario Ivanov
11:15 20 Sep 22
Наскоро се сблъсках с много неприятна ситуация, докато се опитвах да си купя апартамент в София. Изключително съм доволен и благодарен, че попаднах точно на адвокат Чобанов, който ме спаси от лапите на лъжлив брокер. Благодаря ви, адвокат Чобанов за доброто отношение и че се справихте с моя проблем. Ако ви трябва съдействие за сделка с недвижим имот, в тази кантора ще се погрижат за вас и ще защитят интересите ви. Препоръчвам !
Zornitsa ShishkovaZornitsa Shishkova
11:44 09 Sep 22
Изключително бързо, коректно и професионално отношение.Запознават се детайлно със случая и отговарят подробно на всички въпроси.Благодарности за професионализма!Препоръчвам с две ръце!
tedi lulovatedi lulova
10:31 28 Aug 22
Препоръчвам на всеки, който се нуждае от правни услуги. Адвокатите са много отзивчиви, коректни и обслужват с висок префесионализъм. Изключително доволна съм от адвокатската кантора в лицето на адвокат Весов, който върши страхотна работа по фирмените ни споразумения. Без него не подписвам нищо. Имам му пълно доверие.
Radina KoevaRadina Koeva
15:51 13 Aug 22
Изключително съм доволна от адвокат Георги Чобанов. Помогна ми в труден имотен казус и го разреши по най-добрия начин. Изслушва внимателно и съветва. Бих посетила адвокатската кантора отново при необходимост. Особено препоръчвам при сделки с недвижими имоти.
Ludmil GeorgievLudmil Georgiev
11:54 21 Jul 22
Благодаря на адвокат Чобанов!!! Помогна ми да се сдобия с имот в София, след като брокерите се опитаха да ме излъжат. Той защити интересите ми и ще го препоръчвам навсякъде!
js_loader

Дайте ни оценка и споделете и вашето мнение. Напишете ни какви са вашите впечатления и препоръки. 

Благодарим ви за отделеното време!

адвокат

Нашата философия

Сътрудничеството между клиента и нашия екип е ключов двигател за нашия успех. Винаги следваме правилото, че: отношенията между клиент и адвокат трябва да бъдат еднакво симетрични.

Отделяме време, за да опознаем спецификата на казуса, свързан с всеки клиент, задълбочено се впускаме в неговите цели и задачи и разработваме работещо партньорство, основано на доверие, достъпност и взаимно споделена визия.

Благодарение на нашия опит в разработването на технологии за предоставяне на качествени и достъпни правни услуги, ние предлагаме интуитивно разбиране за нуждите и притесненията на стартиращите предприемачи, когато става въпрос за правни услуги.

Ние Ви предлагаме:

ТВОЯТ ПРАВЕН СЪВЕТНИК

Copyright 2021 Legal Frame Ltd. All rights reserved.